Publicitat
Publicitat

Engega el cicle de sardanes cantades La Llongada

Demà s'estrena el cicle "La llongada - sardanes a taverna i més..." promogut per l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu, amb la voluntat de recuperar el protagonisme de la sardana cantada en el context de taverna i acompanyat d'un bon sopar. La primera temporada s'allargarà fins el mes de juny amb una periodicitat mensual.

L'any 2017 engega amb força pel que fa al sector sardanista. I és que després de l'Aplec del Sol Ixent, del dia de cap d'any, demà s'estrena una nova iniciativa: un cicle de sopars-cantades amb el que es vol recuperar el protagonisme de les sardanes cantades en un context de taverna. El cicle ha rebut el nom de "La Llongada - Sardanes a taverna i més" i persegueix bàsicament dos objectius.

La primera cantada es farà demà a la nit al restaurant El Gotim. No és cap casualitat que es comenci en aquest restaurant, perquè el seu propietari és nét d'un dels primers components dels Pescadors de l'Escala:

Després d'aquesta primera trobada, l'agrupació sardanista preveu fer una Llongada al mes fins a juny. Cada mes en un restaurant diferent i amb un grup d'havaneres diferent, sempre prioritzant aquells grups de l'Escala o amb components de l'Escala.

Per assistir a les cantades de "La Llongada" és imprescindible fer reserva prèvia. De moment, comença amb èxit assegurat. I és que pràcticament tot l'aforament del local ja està reservat. Si algú encara s'hi vol afegir, cal que truqui al telèfon 972.773054.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar