Publicitat
Publicitat

Inauguració de L'Esbotzada, el nou espai jove de l'Escala

El punt juvenil L’Esbotzada ja està obert i a la disposició de la població jove de l’Escala. Un espai que ara s’ha d’omplir de continguts per a aquest sector de la població.

Una cercavila amb la Batuscala i els gegants de l'Escala que va sortir de la plaça Víctor Català va donar el tret de sortida dels actes d'inauguració del nou espai jove de l'Escala, batejat amb el nom de L'Esbotzada. Un edifici situat a les antigues oficines de Can Parals, a l'avinguda Girona, que disposa d'espais de joc, d'estudi, per fer treballs, conferències o xerrades. A la inauguració, el regidor de cultura i de joventut, Rafel López, no amagava la satisfacció per haver assolit un dels reptes principals que s'havia marcat en assumir la responsabilitat de joventut. Afegia, però, que només tindrà sentit aquest espai si els joves s'hi involucren i se'l fan seu:

L'Esbotzada ha de ser el centre cohesionador de les inquietuds d'un sector, el juvenil, molt perjudicat pels efectes de la crisi.

El projecte per al sector juvenil de l'Escala va ser lloat també des de la Generalitat. La directora  dels serveis territorials de Joventut a Girona, Anna Fàbrega parlava sobretot de l'experiència de construir quelcom junts:

Els joves de l'Escala ja tenen un espai des d'on canalitzar les seves inquietuds. Divendres es va inaugurar aquest espai. Ara caldrà que s'ompli de contingut.

A banda de l'acte més protocolari d'inauguració, divendres ja es van fer sengles tallers de cuina i de batucada. Entre les activitats programades per aquest desembre hi ha un curs intensiu de monitor de lleure pel divendres 23. L'horari d'obertura de l'Esbotzada serà, de moment, les tardes de dimecres, dijous i divendres, de cinc a vuit, i els matins de dissabte, de deu a una.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar