Publicitat
Publicitat

Triomf del CTT CER L'Escala que el treu del descens

Important victòria per 4 - 0 del Club Tennis Taula CER L'Escala davant el Tenis de Mesa Rivas. Amb la suma d'aquets punts els catalans surten de la zona de descens per primera vegada durant la temporada.

Victòria molt important del CTT CER L’Escala davant el TM Rivas per un contundent 4 – 0, amb aquest triomf els escalencs surten del descens i encaminen la permanència a la Superdivisió. Tant Jubin Kumar com Joan Masip i Marc Clotet van acabar els seus partits amb un clar 3-0 al marcador i sense deixar cap opció els joves jugadors madrilenys.

El partit va disputar-se amb 59 minuts, val a dir que el Rivas no compte amb cap jugador de primer nivell aquesta temporda. L'enfrontament entre catalans i madrilenys donava el tret de sortida amb el cara a cara entre Jubin Kumar i Alex Garcia. L'hindú s'imposava clarament al seu rival per 3 a 0. Els resultats: 11 a 3, 11 a 5 i 11 a 1. El segon punt arribava de la pala del jove Joan Masip que superava a Daniel Curiel també per 3 a 0. El tercer punt del matí el va signar l'egarenc Marc Clotet davant Manuel Izquierdo al guanyar els tres onzes per un doble 11 a 4 i 11 a 7. La victòria la certificava Jubin Kumar que no va deixar opcions a Daniel Curiel qui va cedir per 3 a 0 davant el jugador del CER.  Amb aquests punts, els catalans surten del descens, deixant al  Vincios a la zona perillosa. Els jugadors del CER no poden abaixar la guàrdia doncs aquest cap de setmana els toca doble partit complicat amb el tercer classificat l’Arteal Santiago i el quart, el Cartagena.