Publicitat
Publicitat

El procés de pressupostos participatius de l'Escala rep un total de 180 propostes durant la primera fase

El procés de pressupostos participatius de l'Escala rep un total de 180 propostes durant la primera fase, una xifra que supera totes les expectatives. A principis d'any es farà una sessió de participació pública per prioritzar les que se sotmetran finalment a votació popular.

La primera fase del procés de pressupostos participatius iniciat per l'Ajuntament de l'Escala s'ha tancat amb la recollida d'un total de 180 propostes. 112 a través del web i 68 mitjançant les urnes. Aquesta és la primera part del procés mitjançant el qual els ciutadans podran participar en la configuració del pressupost d'inversions per al 2017, proposant i decidint accions per valor de fins a 400.000 euros. Les propostes són molt diverses i van des de la millora d'espais públics a la creació de nous equipaments municipals, passant per nous atractius turístics. I la xifra de 180 propostes supera les previsions que s'havien fixat de bon principi. Així ho han explicat aquest matí en roda de premsa Víctor Puga, alcalde de l'Escala, i Carles Cervantes, síndic de Greuges Municipal i membre del Grup Promotor que gestiona el desenvolupament d'aquest procés.

Ara, una comissió tècnica haurà de revisar totes les propostes i el següent pas serà fer una jornada participativa en què els ciutadans podran escollir les que finalment es posaran a votació popular.

El procés dels pressupostos participatius va començar el dia 7 de novembre. Fins a finals de mes, els veïns i veïnes del municipi van poder presentar propostes, tant a través del formulari web com de les butlletes i urnes que es van situar en diferents punts del municipi. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar