Publicitat
Publicitat

Convertir Can Ramis en Casa Museu

El regidor de Junts per l'Escala Xavier Ballesta ha estat el convidat del programa La Casa de la Vila de Canal 10. Entre els temes tractats es va parlar de la Casa de Can Ramis, on es proposa convertir-la en un espai visitable dedicat a tres artistes que vivien al mateix carrer. També parlava de manca de voluntat política de cares a crear una borsa de lloguer social i dubtava dels diners que realment es destinen als ajuts socials.

Esquerra Republicana de l'Escala proposa que la casa de Can Ramis es converteixi en un espai visitable dedicat a tres personatges que havien viscut al mateix carrer: el mateix pintor, el fotògraf Joan Lassús i el polifacètic Joan Palau.

Afegeix que seria interessant que una família que necessiti habitatge hi pogués viure a la vegada que en fossin els conserges i atendre les visites.

Encara parlant d'habitatge i de lloguer social, des d'Esquerra es pensa que des del consistori s'hauria de fer molt més, entenent que hi ha falta de voluntat política per fer una borsa d'aquest tipus de vivendes.

Xavier Ballesta parlava també dels contactes amb l'equip de govern de cares a confeccionar els pressupostos de l'any vinent, on pràcticament donava per fet que no s'atendria cap de les propostes que Esquerra presenti.

Tampoc es refia de què siguin uns pressupostos de caire social, amb la sospita que finalment no es gasten per aquest fi les partides que hi ha destinades d'inici.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar