Publicitat
Publicitat

Repunten els robatoris a domicilis privats

Tot i l'increment dels robatoris amb força a domicili en els últims mesos, els fets delictius a l'Escala segueixen amb tendència a la baixa des de fa cinc anys. Són dades que s'aportaven ahir dins una nova junta local de seguretat.

Durant els últim mesos a l'Escala s'ha constatat un repunt dels robatoris amb força a domicilis, una cinquantena des de principis d'any.

D'aquests casos i de la resta de delictes durant aquest 2016 no s'ha donat cap cas on hagi aparegut la violència física.

Són dades que s'han aportat dins una nova junta Local de Seguretat, una junta on participen Policia Local, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil del Mar i també Policia nacional.

Aquest casos són puntuals i es considera que formen part de puges i baixes habituals.

En global, des de fa cinc anys, el nombre de delictes ha anat a la baixa.

En l'ultim anys s'ha passat de 730 a 661, una rebaixa de quasi el 10 per cent.

Durant la Junta, el Delegat d'Interior va voler ressaltar els molts casos d'accidents de tr`pansit provocats per un mal és del telèfon mòbil.

Demanava seny als conductors.

Ballesta també va voler informar de l'increment de persones que condueixen sense carnet o que han esgotat els punts a base de cometre infraccions. Explicava que la llei serà contundent en aquest casos.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar