Publicitat
Publicitat

Conferència sobre els 60 anys del Capitán Trueno

Aquest dissabte a les vuit del vespre la Fundació Víctor Mora de l'Escala programa el primer d'una sèrie d'actes de reconeixement i reivindicació de la figura de Víctor Mora, autor del còmic del Capitán Trueno i traspassat recentment. Es tracta d'una conferència que repassarà els 60 anys d'aquesta historieta.

Aquest 2016 el còmic del Capitán Trueno, creat per Víctor Mora, arriba als 60 anys d'edat. És per això que la Fundació Víctor Mora ha programat una sèrie d'actes per aquest any i el vinent, amb l'objectiu de reivindicar la figura del dibuixant, guionista, escriptor i traductor Víctor Mora, que va morir el mes d'agost passat. Amb aquestes activitats també es volen donar a conèixer aspectes del còmic del Capitán Trueno desconeguts pel públic en general. El primer dels actes previstos és aquest dissabte 22 d'octubre, a les vuit de la tarda, a la biblioteca Víctor Català de l'Escala. Consistirà en una conferència per repassar aquests 60 anys de còmic i comptarà amb dos experts en la matèria.

Recentment, la Fundació Víctor Mora de l'Escala ha rebut un homenatge de la fira Girocòmic, que es va celebrar per primer cop al recinte de la fira de mostres de Girona a principis de mes. La directora de la fira, Coralí Cunyat, va fer lliurament d'una placa commemorativa a la fundació i a la vila de l'Escala en reconeixement a la gran aportació que va fer Víctor Mora al món del còmic. Van recollir el premi Núria Rodriguez i l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar