Publicitat
Publicitat

Nova programació de Canal 10 i Ràdio l'Escala

Canal 10 Empordà introdueix certes modificacions a la seva graella, premiant la proximitat i col·laborant amb les televisions gironines. Ràdio l'Escala aposta per la continuïtat en la programació de la nova temporada 2016 - 2017.

Aquesta temporada Canal 10 Empordà i Ràdio l'Escala integren petits canvis a la seva programació habitual. Per la seva part Canal 10 continua amb la graella estable de cada setmana, seguint amb els programes principals i comptant amb el suport de La Xarxa. L'informatiu, presentat per Carla Muñoz, ocupa l'espai principal de tota la programació. Una temporada més continua amb el seu horari habitual a 2/4 de 9. Enguany, però, desapareix la secció Actualitat on es feia un repàs a les notícies gironines. Aquesta informació queda coberta amb el programa diari Al dia Girona, que compta amb una edició migdia i una edició vespre, i que conté totes les notícies de la Demarcació gràcies al treball conjunt de les televisions de proximitat. La resta de la graella segueix igual: dilluns política, dimarts esports, dimecres conferències, dijous són nits per al cinema i divendres l'entrevista del Parlem. L'horari d'inici dels programes propis és a les 10 del vespre, però enguany s'ha canviat l'horari del Partit de la setmana i també de les nits de dimarts i dimecres. 

 

Des de la Xarxa de Televisions locals també arriben algunes novetats. Tot i que els programes estrelles com Caminant per Catalunya, Via Europa, Adolescents.cat o 7 dies continuen. Hi ha canvis en l'oferta de continguts en directe i en les retransmissions esportives, que aquesta temporada s'amplien i cada dissabte s'oferirà un partit de bàsquet a partir de les 6 de la tarda i un de futbol tots els diumenges. Al cap de setmana també tornen el magazín per excel·lència de la Xarxa 1món.cat i el carrusel esportiu En joc. Dins la programació habitual de la Xarxa Canal 10 Empordà hi serà present amb col·laboracions i aportacions de reportatges i notícies.

++++++++++++++++++++++++++++++++++RàdioPel que fa a la graella de programes de Ràdio l'Escala, ha recuperat aquest mes de setembre els seus programes habituals de contingut local. Al matí continua l'estructura de dues hores de magazine "Matins en Xarxa - El més calent a l'aigüera" d'onze a una. Just després, és l'hora de la informació local, amb l'informatiu. Tot seguit, programes també de contingut local com l'esportiu "Zona Mixta", els dilluns i divendres; la tertúlia "La plaça", els dimarts i els dijous; i l'espai "Alcaldia", cada dimecres.

L'actualitat d'àmbit general es pot seguir amb els "Notícies en xarxa", que s'emeten al matí, de set a nou; al migdia, de dues a tres; i al vespre, de set a vuit. I amb els butlletins de cada punt horari, excepte a les dotze, la una, les cinc i les sis, que és quan es passen els butlletins o informatius locals.

La novetat més significativa d'aquesta temporada és la incorporació de Ràdio l'Escala al magazine La Tarda, coproduït per més d'una vintena d'emissores consorciades a La Xarxa i que s'emetrà, a partir de dilluns vinent, de quatre a sis de la tarda.

Els matins dels caps de setmana continuen essent marcats per programes de música d'arrel com el "Sons a cau d'orella" de Joan Brugués, centrat en el món de l'havanera i el cant de taverna; l'"Obligat de sardana" amb Josep Joli i Martí Auger; o l'històric "Torna-la a tocar, Sam" de Jordi Piqué, recull de música nostàlgica.

Altres programes locals són el "De cine" de Jordi Horno i el seu equip, que passa a emetre's els divendres a les vuit del vespre i dissabtes a les quatre o el "Connexió Eclèctica" de Juanjo Alfonso, els dijous a les vuit i dimecres a les tres.

La Xarxa aporta programes també molt seguits com el Cocodril Club d'Albert Malla, dissabtes i diumenges a les nou del matí o altres com el Ruta 66, Chelsea Hotel i Sound System coproduits entre la Xarxa i altres emissores locals.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar