Publicitat
Publicitat

Bon balanç del Gastromusical 2016

El Gastromusical 2016 tanca la 10a edició amb una ocupació mitjana del 90%. El festival consolida propostes com el Gastrovermut i el Gastroflamenc i ha estrenat noves iniciatives com la nit basca o el Gastrokids/Familiaria. 

El festival Gastromusical del Molí de l'Escala va tancar aquest diumenge la seva 10a edició amb una ocupació mitjana del 90%. Unes 1400 persones han passat pel festival que un any més ha unit gastronomia i música. 

Dues de les propostes destacades d'aquesta edició han estat el Gastrovermut amb Paula Grande, i el Gastroflamenc Duquende i Chicuelo de convidats. Aquestes dues propostes, que es van incorporar l'any passat a la programació s'han de sumar a altres nous formats com la nit basca amb la música Kepa Junkera. Els formats clàssics també han tingut una bona resposta, la parella Pellicer-Lucrecia i Fajardo-Carbonell van omplir la sala per gaudir del tradicional sopar concert. Val a dir que el dimecres 20 el Gastromusical va comptar amb la col·laboració del pastisser Damian Allsop qui va fer el pastís d'aniversari.

La proposta familiar també ha estat un èxit, el Gstrokids and Familiaria celebrat dissabte que va unir tallers interactius de música i gastronomia amb altres activitats familiars va captar l'atenció d'un bon nombre de públic els quals van gaudir de més d'una vintena d'activitat relacionada amb la història, la cultura, la gastronomia i la música.

Des de l'organització s'està molt satisfets amb la consolidació de la proposta i els nous formats, a més també es destaca l'encert de concentrar el festival en cinc dies seguits durant el juliol.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar