Publicitat
Publicitat

Exposició final de la beca de Primavera

La pintora Elina Cerla i l'escriptor Jofre Casanovas guanyadors de la XVIII Beca Internacional de Primavera de l'Escala, han presentat al públic el resultat del projecte 'Vides fluides' una proposta de retrats pictòrics i escrits. Les obres estaran exposades al Gavià fins el 15 d'agost.

La Casa del Gavià de l'Escala va quedar petita, per acollir el nombrós públic que va assistir a la presentació del resultat final del projecte 'Vides Fluides'.

Es tracta del treball dels guanyadors de la divuitena Beca Internacional de Primavera de l'Escala, Elina Cerla i Jofre Casanovas, en una edició ben especial on s'han combinat per primera vegada dues disciplines: la pintura i l'escriptura.

Els dos becaris han desenvolupat un projecte que ha consistit a retratar, pictòricament i literàriament, diferents personatges de l'Escala.

El resultat es pot observar en diversos quadres on la pintora s'ha inspirat amb les diferents tonalitats del mar, i l'escriptor ha aprofitat per crear i traslladar al paper  els moments viscuts al costat del model durant el procés de creació.

Enguany, una de les novetats és que la beca s'ha acostat a l'Escala, al Gavià,  deixant la Casa Forestal com a punt pel procés creatiu.

Pels dos becaris l'experiència és molt valuosa, sobretot per la proximitat que han aconseguit amb la gent de l'Escala.

Amés de l'exposició en sí s'ha habilitat un espai on es projecten instants del procés creatiu mentre s'escolten els textos escrit per Jofre Casanovas, uns textos als que han posat veu persones escollides pels models protagonistes de cada retrat.

Tot plegat  es pot visitar a la Casa del Gavià fin el proper 15 d'agost.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar