Publicitat
Publicitat

Peer Gynt als clàssics l'Escala Empúries

Els pianistes Tiziana Perna i Manfredi Di Crescenzo porten obres de Grig, Rachamaninoff, Wagner o Verdi als concerts clàssics l'Escala - Empúries

Els pianistes Tiziana Perna i Manfredi Di Crescenzo van oferir un concert a 4 mans, a la penúltima entrega del mes de juliol dels Concert Clàssics l'Escala-Empúries. El duo pianístic van oferir un concert titulat Peer Gynt ja que el programa s'iniciava amb aquesta peça que va crear el compositor Edvard Grieg al dramaturg Henrik Ibsen.

{{ tall -- tall  }}

El concert va seguir amb souvenirs de Barber, amb peces de Rachmaninoff per acabar amb Wagner i Verdi. Val a dir que el duo ha ofert uns 300 concerts per tot Europa aconseguint el consens del públic i de la crítica especialitzada. Paral·lelament a les actuacions han desenvolupat la seva activitat  pedagògica a Itàlia. 

Aquest dissabte serà el torn d'una tarda de tango amb Orlando Di Bello i el guitarrista Carles Pons. Després començarà un agost especialment intens, amb quatre concerts, entre ells el que oferirà, el dia 12, la Mozart Chamber Orchestra, dirigida per Horst Sohm i amb la violinista Eva León com a solista, a l'església de Sant Pere de l'Escala. Encara quedaran una desena de concerts fins a final d'any, i el dia 1 de gener tancarà el festival el quartet vocal La Mata de Jonc.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar