Publicitat
Publicitat

Festa patronal de la Policia Local

La policia de l'Escala, celebra al seva festa patronal amb un acte al Museu de l'anxova i de la sal. Durant l'acte també s'han presentat els reforços d'estiu i s'han entregat diverses medalles al mèrit a diferents agents de la policia municipal.

La Policia Local de l'Escala ha celebrat aquest dimecres la festa patronal, que s'aprofita també per donar la benvinguda als agents del reforç d'estiu. En aquest sentit, per a aquests mesos d'estiu es contracten set agents més.

Aquesta és l'única ocasió durant l'any en què es reuneix tot el personal dels diferents torns. L'acte s'ha fet al Museu de l'Anxova i de la Sal, a més de la presentació dels agents d'estiu, la festa Patronal també ha servit per reconèixer la bona feina que fan els agents. En aquest sentit, tots els parlaments han volgut agrair als policies la seva implicació i la feina ben feta. Feina que ha estat reconeguda amb l'entrega de diverses medalles al mèrit.

L'inspector en cap de la Policia Local de l'Escala ha posat l'accent amb la reducció dels fets delictius, fet que atribueix a la feina ben feta de tot el cos policial.

Per la seva part, el regidor de Governació, Robert Figueras i l'alcalde, Víctor Puga, han reiterat el suport de l'Ajuntament a la Policia Local i també la feina feta per part dels Mossos d'Esquadra. 

Durant els parlaments també s'ha fet una menció especial Lluís Terrades i Josep Higueras, dos policies escalencs morts tràgicament aquest any.

{{ tall -- apaludiments    }}

La festa patronal ha comptat amb representants dels diferents cossos de seguretat que treballen a l'Escala, com són els Mossos d'Esquadra,  la Guàrdia Civil del mar o protecció civil. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar