Publicitat
Publicitat

Nou espectacle del Pot Petit

La companyia d’espectacles El Pot Petit presenta el seu segon disc 'Ritmes i Rialles' a L'Escala. El públic respon i omple la plaça de l'Univers a Riells per gaudir d'una tarda de ball i jocs. 

Èxit de públic i participació a la presentació del segon disc i nou espectacle de la companyia altempordanesa El Pot Petit. La Plaça Univers va quedar plena de gom a gom per balla a ritme del cd 'Ritmes i Rialles', un treball presentant el passat 24 de juny al Teatre Jardí de Figueres. 

Ahir a la tarda l'Escala va acollir per primera vegada 'Riallades' l'últim espectacle de la companyia on és poden escoltar en directe les seves noves cançons. I gaudir amb els clàssics de sempre. Els petits s'ho van passar d'allò més bé seguint el ritme i els passos proposats, un públic que coneix molt bé la companyia ja que el Pot Petit és un convidat habitual durant l'estiu.  

Després del primer CD “Canta amb el Pot Petit”, la companyia  presenta aquest nou disc format per quinze noves cançons com “Puja al meu coet”, “El rock de la formiga”, “La rumba de les castanyes” o “El rap familiar”.  Quinze temes nous  amb col·laboracions especial de la Troba Kung-Fu o Oques Grasses entre altres músics.

La gira continua aquest proper dissabte 22 d'agost a les 7 de la tarda a Roses

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar